May be an image of text that says 'Tanévnyitó ünnepség: 2022. szeptember 1. 8 óra'

Tisztelt Szülők!

A minket körülvevő világ az elmúlt időszakban új kihívások elé állított minket! Mindenhonnan a bizonytalanság árad felénk. Mi a tanévet szeretnénk minél nyugodtabban elkezdeni! Jelenléti oktatás fog zajlani itt az iskolában, betartva a minisztérium és a tankerület utasításait! Ahogy az elmúlt években is, a gyerekek biztonsága, az oktatás zavartalansága a célunk! Ezért mindent meg fogunk tenni!

Tanévnyitó ünnepségünk 2022. szeptember 1-jén, csütörtökön 8 órakor lesz! Kérem, hogy legkésőbb 7.45-re minden kisgyermek érjen be az iskolába.  Az ünnepségen ünneplő ruha mellé az iskolai nyakkendőt is kérjük elhozni!

Tanévnyitó után a tankönyveket kapják meg a gyerekek! A tankönyvek, ahogy eddig is, ingyenesek. A Mozaik Kiadó könyveit alapítványunk finanszírozta!

Ebben az évben is nyomtatványt kell kitölteni az étkezési kedvezmények igénybe vételéhez, amit a helyszínen kapnak majd meg!

50%-os kedvezmény jár: – tartós betegnek, (orvosi, hatósági igazolás)

                                             – 3 vagy több gyermekes családnak (szülői nyilatkozat)

100 %-os kedvezmény jár: gyermekvédelmi támogatásban részesülőnek (érvényes önkormányzati határozat).

Az étkezés térítési díja az iskolánkban a következő:

                                          3-szori étkezés (tízórai, ebéd, uzsonna) esetén 640 Ft/nap

                                          1-szeri étkezés (csak ebéd)  esetén 540 Ft/nap.

Most is döntsenek arról, hogy gyermeküknek 3-szori étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna), vagy 1-szeri étkezést (csak ebéd) kérnek! Már az első napon lesz ellátás! Változtatásra a következő hónaptól van lehetőség, de kérjük, lehetőleg a végleges igényt jelentsék felénk, amin már nem változtatnak!

Napközis foglalkozásaink továbbra is 16.00-ig tartanak. Az első napon kérjük bediktálni, hogy gyermekük mikor indulhat haza a napköziből, illetve szülői kísérettel vagy egyedül mehet-e? Már az első nap is lesz napközi!

Ezen a napon minden beszerzett felszerelést, táskát, füzeteket, tolltartót, tornazsákot, rajzfelszerelést el lehet hozni. A felmerülő kérdéseket pedig az ünnepség után az osztályteremben megbeszélhetik az osztályfőnökkel.

Az első két napon (szeptember 1. és 2.) minden szülő bekísérheti az osztályteremig a gyermekét, utána azonban a tavalyi szokás szerint már csak az auláig! Köszönjük a megértésüket!

Szeretettel várunk minden kisdiákot és szülőt szeptember 1-jén!

Magyaralmás, 2022. augusztus 17.                                                     Tisztelettel:

                                                                                                                                        Dezsőné Németh Aliz sk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük